Хапни яко с BGmenu само за 5 лв

Каквото и да си говорим лятото отмина. Знаем, че си събрал хубав тен, морски спомени и бая лайкове на снимки от плажа в Instagram и Facebook. Обаче вече дойде времето на уюта на вечерите вкъщи с приятели. Това е времето, когато пренасяме забавлението обратно в града и спокойно може да съберем тайфата на парти вкъщи, за да наваксаме с клюките или да изгледаме заедно новата серия на любимия сериал. А какво ти трябва за яко парти? Яко хапване, разбира се.

Хапни яко само за 5 лв

Хапни яко за 5 лв

И ние сме тук, за да ти е още по-лесно, когато искаш да се забавляваш, да се отпуснеш и да релаксираш. Ти ни вдъхнови, за да съберем страхотни промоции за хапване от 5, 10 или 15 лв. и сега може да поръчваш на воля от City Party промоциите ни в партньорство с Coca-Cola.

Разгледай всички готини оферти и избери твоето хапване от любимите ресторанти – McDonald’s, Street Chefs, Boom! Burgers, Skaptoburger, Wok To Walk, Pizza XL, Ribs Brothers и много други.

Освен това всеки път, когато поръчаш от промоциите в City Party с BGmenu и Coca-Cola участваш в томбола за дизайнерска чаша Coca-Cola.

Хапни яко и спечели чаша

Хапни яко и спечели чаша

А 5-ма от вас ще имат шанса да спечелят уникално преживяване с приятели в Escape Room.

Давай! Хапвай яко само за 5 лв и се забавлявай!

  • Няма нищо по хубаво от бързата поръчка през BGMENU, ние от website. ги ползваме редовно.