Хайде на по бургер от The Burger Joint!

В последно време, в София се появиха доста яки места за гурме бургери, на които никой не може да устои. Малко са заведенията обаче, които предлагат страхотни бургери на достъпни цени. Точно затова, много бихме искали да ти представим по-отблизо нашият нов ексклузивен партньор – The Burger Joint. Засега местоположението на заведението се пази в строга тайна и то не приема посетители, тъй като откриването предстои. Единствения начин първи да се насладиш на бургер изкушенията е като поръчаш през BGmenu.

Избрахме да ти представим нашите 3 фаворита от The Burger Joint. След това решението е изцяло твое… Ще опишем само с няколко сладки думи вкуса на всеки от тях, за да те подготвим за удоволствието, което ще изпиташ от всяка една хапка. Удоволствие, което няма да имаш търпение да повториш отново. Ето ги и трите претендента за твоята поръчка:

1.Пикантно Телешко – 7.99лв.

пикантно-телешки-burgerСъстав: 100% прясно телешко месо, мексиканска салса, ароматен разтопен чедър, свежа маруля, специален лют сос харапеньо.

Грамаж: 350гр

Комбинирай с: Хрупкави домашни пържени картофи

 

2. Свежо пилешко – 7.49лв.
пилешки-burger
Състав: Апетитно пилешко филе, вкусно гуакамоле, ароматен разтопен чедър, свежа маруля и червен лук плюс специален сос ранч.

Грамаж: 330гр.

Комбинирай със: Салата Колсло

 

 

3. Цвъртящ картоф – 6.49лв.

картофен-burgerСъстав: Пресни картофи, яйце и сирене, домашно гуакамоле, свежи домати и маруля плюс специален домашен чеснов сос

Грамаж: 400гр.

Комбинирай с: Домашен сладък салам за десерт

 

Надяваме се, че успяхме да привлечем вниманието и най-вече апетита ти! 🙂 Направи твоята лична класация и опитай от неустоимите бургери директно на http://bgmenu.com/bg/sofia/burger-joint всеки ден от

  • 10:00 до 22:00 часа – Понеделник-Петък
  • 11:00 до 22:00 часа – Събота-Неделя